28 January 2018

Jubileum

Voor deze kaart gebruikte ik card art Heart pop-up van Dutch Doobadoo als basis. De mal nam ik over op kraft en designpapier. Maak de ril- en snijlijnen volgens mal, alleen de rillijn in het midden van het hart heb ik niet gedaan omdat daar de afbeelding zit. Doe wat witte gesso langs de randen van het kraft en designpapier.

28jan Tineke1Knip de afbeelding uit en plak deze met 3d kit of foamtape verhoogd op het hart in het midden.

28jan Tineke2

Stans 2 keer de extra mal van de designfolder uit wit karton en embos deze. Plak ze op het lichtbruine designpapier en stanst de rand met de bijpassende stans. 

Stans de rozet uit verschillende papiertjes en plak er de "25" op. Stans uit groen, roze en aubergine karton het boeket en zet het in elkaar. Doe wat kleine pareltjes in de bloemetjes en bewerk de roosjes met distress inkt victorian velvet. Plak onder het boeket het touw met hart van kraft en bewerk deze met distress inkt vintage photo. Werk het witte embosgedeelte op dezelfde wijze als hierboven en plak wat pareltjes op de bloemetjes.Stans de champagnefles uit donkergroen, wit en designpapier, bewerk het label met distress inkt pumice stone en zet het in elkaar. Maak de champagneglazen uit vellum en designpapier.Stans uit het roze designpapier een vlinder en plak pareltjes erop. Stempel een tekst. Veel plezier bij het maken van de kaart

 


Deel bericht

Share Share