19 July 2022

Kikkertjes in de lucht

Met de luchtballon kun je kaarten maken in verschillende thema's. Misschien denk je dan niet gelijk aan een beterschapskaart, maar mijn kikkertjes passen uitstekend in het mandje van de luchtballon. Zo heb je een super vrolijke opkikker!

19jul22 Marleen1Stans de Craftables 'Slimline tags' 2x uit wit fluweelkarton. Maak bij een van de tags op ca. 5 cm van de bovenkant een rillijn. Vouw dit om en plak vast tegen de andere tag. De tag is nu een dubbele kaart, die rechtop kan staan. Stans de rechthoek van de Craftable 'Slimline tags' uit dessinpapier en plak op. Stans de sierlijke grote cirkel uit lichtblauw, de grootste gewone cirkel uit een donkerder tintje blauw, de tekstcirkel uit wit en de kleinere cirkel uit dessinpapier. Plak alle laagjes op elkaar en op de tag. 

19jul22 Marleen2Stans de luchtballon uit, plak in elkaar en op de tag. Stans de kikkertjes uit, plak in elkaar en op de tag. Maak met een witte gelpen stipjes in de oogjes. Een in het mandje en de andere een stukje achter de ballon en sierlijke grote cirkel. Stans bloemen, bladeren en  takjes uit en plak op de tag. Rijg een stuk lint en een stuk kant door het gaatje van de tag en zet vast met een strikje van groen waxkoord. Werk de tag af met verschillende pearls en rhine stones.

Hartelijke groetjes, Marleen


Used materials


Deel bericht

Share Share