11 February 2022

Liefs voor Valentijn

Een Valentijnskaart met de prachtig tea rose van Tiny. Denk dat alle ingrediënten voor een Valentijnskaart wel gebruikt zijn op deze kaart. Rood, roze, bling en hartjes! Dit keer heb ik de tea rose met inkblending gekleurd, daarna met metallic kleurpotloden wat accenten aangebracht. Dit is een simpele en snelle manier van inkleuren en het leuke is dat iedereen dit kan. Als laatste heb ik over de hele bloem Versamark inkt en clear embossingpoeder gebruikt in meerdere laagjes, dan krijg je een beetje een emaille effect.

11feb22 MarjoleinSnijd 10 cm van een A4 vel wit cardstock en vouw deze doormidden, dit is je basis slimline kaart. Stans uit rood cardstock het grootste frame met schulprand. Stans uit wit cardstock het een na grootse frame met de stikrand. Bewerk deze met Picked Raspberry inkt, een blendingtool en het maskstencil met de hartjes. Stans uit goudkleurig soft glitter cardstock 2x de art texture hartjes craftables. Stempel de theeroos met Versamark inkt en goudkleurig embossingpoeder en verhit met de heattool. Kleur de bloem met een blendingtool en de distress inkten en gebruik kleurpotloden om wat accenten te maken. Stans de bloem uit met de bijpassende mal en gebruik daarna 1x Versamark inkt en clear embossingpoeder over de hele bloem en verhit met de heattool. Strooi er meteen weer clear embossingpoeder over nu alles nog warm en zacht is en verhit weer. Herhaal deze stap een paar x zodat er een mooi laklaagje over de bloem komt. Laat de bloem even afkoelen en uitharden.

11feb22 Marjolein2Stans de tekst 4x uit wit en 1x uit rood cardstock. Stans de schaduw van de tekst uit vellum en plak hier de rode tekst op. Plak achter de schaduw de 4 witte teksten. Plak alle delen op de kaart zoals het voorbeeld en plak de tea rose met 3D foam op. Werk af met wat rode rhinestones. Gebruik Morning Dew of Glossy Accents over de rode tekst voor wat dimensie.

Groeten, Marjolein


11feb22 Marjolein3

Overig: Blending tool, Versamark inkt, Goudkleurig embossingpoeder, Heattool, Kleurpotloden, Glossy Accents of Morning Dew (Dewdrops van NUVO), Vellum en 3D foam
Distress inkt: Picked Raspberry, Mowed Lawn

 


Deel bericht

Share Share