11 October 2019

Marjoleine's stempelkaarten

Toen ik de achtergrond vellen en het nieuwe paperbloc van Eline Pellinkhof zag, wist ik meteen dat ik die wilde combineren met mijn stempels met de sneeuwpoppen.

 Ik stempelde wat sneeuwmannen, vogeltjes en wegwijzers. Die knipte ik uit met een klein randje er om heen.

Om de juiste kleur roze te krijgen mengde ik wild honey distressinkt en magenta brushpen. Beide kleuren deed ik op een plastic sheet. Daar liet ik een druppeltje water in vallen, dat mengde ik tot de juiste kleur en daarmee kleurde ik de afbeeldingen in.

11okt Marjolein

Begin met een rechthoekige, witte basiskaart van 17,3 x 10,5 cm en plak hierop het achtergrondplaatje. Stempel hierop met zwarte inkt de tekst en plak de verschillende figuren op de kaart.

11okt Marjolein2

Begin met een witte, rechthoekige basiskaart van 21 x 10,5 cm en plak hierop het achtergrondplaatje. De strook aan de rechterkant is 6,5 cm breed en liet ik op de achterkant doorlopen. De punten tekende ik af met behulp van mijn BuJo Cheat Sheet. Stempel de tekst hierop en teken met een zwarte fine-liner streepjes langs de rand. Plak vervolgens de figuren op de kaart.

11okt Marjolein3

Begin met een witte basiskaart van 13,2 x 13,2 cm. Snijd een stuk design papier van 12,5 x 10,5 cm en mat hierop het achtergrondplaatje. Stempel de tekst onderaan de kaart bind een stuk twine om de voorkant van de kaart. Plak de verschillende figuren op de kaart.

Veel plezier!
Marjolein Zweed


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.