8 October 2021

Mattie's Slimline vogeltjes

8okt21 MarianneDe plaatjes van Mattie de Bruine blijven bij ons toch ook altijd favoriet voor op de Kerstkaarten. Dit jaar hebben we ook slimline plaatjes. Ze zijn zelfs zo populair dat het knipvel in herdruk is gegaan!

Maar je kunt ze dan ook op allerlei manieren toepassen. De plaatjes passen in de Tri-fold Creatable LR0676 van Anja van Laar, maar ook op de mini-slimline kaartjes. En natuurlijk op een grote slimline kaart zoals ik hier heb gedaan.

Pak een vel van het Frozen winter bloc en snijd er 10 cm aan de onderkant vanaf en vouw het dubbel. Dit is je basis kaart. Snijd van de strook die je eraf hebt gesneden een matje, want het papier is dubbelzijdig en de achterkant van het design is een neutrale kleur die er perfect bij past. 

Bij deze slimline kaart heb ik alleen de ornamenten en decoraties van Anja's nieuwe Creatables gebruikt. Stans het ornament uit de piramide set uit Soft Glitter karton. En de bloem uit de Maan-doilie ook uit Soft Glitter karton. Stans de takjes uit de uni-kleuren van het Frozen Winter bloc en ook de banner komt het uit uni papier. Zo heb je alle kleuren mooi bij elkaar passend. Stempel een tekst uit de Collectable banner set op de banner en kies een Mattie plaatje uit. Plak de kaart in elkaar.

 


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.