11 July 2020

Mies Muis op vakantie

Bij het merendeel zijn de vakanties begonnen of gaan binnenkort beginnen. Heerlijk om even niets te moeten en te doen waar je zin in hebt.

Velen zullen dit jaar niet op vakantie gaan en thuis blijven. Maar als het lekker weer is en de zon schijnt, is het heerlijk om erop uit te gaan. Mies Muis is fijn naar het strand gegaan om lekker te luieren.

11jul20 Tineke

De kaart is gemaakt met het craft stencil blad. Deze is 2 x overgetekend op wit fluweelpapier, 1 x gewoon en 1 x in spiegelbeeld. Ril een vouwlijn in het spiegelbeeld blad op ca. 4 cm vanaf de bovenkant. Plak de bovenste delen van de 2 kaarten tegen elkaar zodat er een dubbele kaart ontstaat. Teken de binnenste lijnen van het blad over op het groen geruite designpapier en plak het op het voorste blad.
Stans het ovaal uit wit fluweelpapier en plak hier een ovaal uit het achtergrond op. Stans Mies muis uit kraft, kleed haar aan en zet haar op een handdoek onder de parasol.
Plaats de strandbal, fles limonade en fototoestel bij de strandtas en leg 'em onder de palmbomen. Plak de tekst op een stukje blauw papier en daarna op de kaart.

Veel succes en een fijne dag!

Groetjes,
Tineke


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.