29 September 2020

Mixed Media herfstkaart en boekje

Wat zijn de Mixed Media stempels van Henriëtte Geurkink mooi!

Voor deze kaart of bewaarmapje met wikkel stempel je de afbeelding op aquarelpapier. Kleur met wat Nuvopoeder en Distress Ink de afbeelding in en spons de achtergrond. Maak extra spetters met oranje en bruin. Snijd een strookje van het aquarelpapier, mat op wit. Plak op de voorkant en snijd wat over is eraf. Het strookje bewerkt aquarelpapier mat je eveneens op wit en plakt dit als een pocket in de binnenkant. Maak een wikkel, plaats hierop je tekst strookje en een herfstbloemetje.

29sep20 Boukje1

Het is erg leuk om met een gedeelte van de stempel postzegels te maken, hier met een oude postzegelstans gedaan, maar het kan ook met de COL1445 (Eline's Craftdates) of een figuurschaar. 

29sep20 Boukje2

29sep20 Boukje3

Voor het langwerpige boekje maak je de voorkant als volgt:
Stempel je afbeelding op een lichte ondergrond, half A4. Bewerk dit door Nuvopoeder op je craftsheet aan te brengen, nat te spuiten en je kaart erdoor te halen. Droog en herhaal tot je tevreden bent. Kleur met wat Nuvopoeder en Distress Ink de afbeelding in en spons de achtergrond. Maak extra spetters met groen. Stempel de tekst en mat op kraft, plak bovenaan op de kaart met een herfstbloemetje.

29sep20 Boukje4Binnenin versierde ik met oude materialen uit bv. Daphnes Diary en oude kringloopboeken, maakte een pocket met daarin een Long Tag.

29sep20 Boukje529sep20 Boukje6

29sep20 Boukje729sep20 Boukje8Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.

 


Deel bericht

Share Share