16 January 2018

Mixed Media vlinderkaart

Hallo allemaal,

 

Mijn allereerste kaart van dit jaar om met jullie te delen is deze fleurige kaart met één van de prachtige vlinders van deze maand. Natuurlijk gecombineerd met één van de nieuwste mask stencils en textuur stempels.16 01 Rimmie.1

 

Aan de slag!

Snijd een enkele kaart van 12 x 16,5 cm uit vergrijsd kraft. Snijd een rechthoek van 5,7 x 14,5 cm uit donker roze kaartkarton en bewerk dit met de hartjes embossingfolder. Stans uit donker roze kaartkarton een banner en snijd deze door de helft. Snijd een strookje van 1,5 x 6 cm uit vergrijsd kraft en knip er aan één kant een hoekje uit en teken met een witte gelpen stiksteekjes langs de zijkant.

 

Pak vervolgens een velletje aquarel papier van 10,5 x 14,7 cm. Plak aan de onderzijde twee stukjes craft tape die je oprolt zodat het papier vast kom te liggen. Leg daar overheen het mask stencil en plak de zijkanten vast met craft tape. Bewerk de randen van het papier met memento angel pink en een heel klein beetje rose bud. Stans de banner uit een stukje aquarel papier. Plak dit met een stukje craft tape aan de onderzijde vast op je aquarel papier. Stempel hierop met de texture stamps en de memento kleuren: angel pink en rose bud. Haal de banner los en plak deze nu met dubbelzijdig foamtape op. Stans de vlinder uit goud kaartkarton en de cirkel uit roze dessin papier.

Maak van roze touw een strikje voor onder de cirkel. Werk de kaart verder af met wat sequins.

 

16 01 Rimmie2.2

Fijne dag!

 

Liefs

 

Rimmie


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.