10 January 2021

Om je op te fleuren

Zeker in deze maand, zo na de feestdagen, is het heel fijn en wordt zeer gewaardeerd om een fleurige kaart naar iemand te sturen die het moeilijk heeft. Mooi om daar de bloemen stansen voor te gebruiken in combinatie met de krans. 

10jan Neline Aan de slag: Snijd uit hagelwit karton een dubbele vierkante kaart van 12,5 x 12,5 cm. Neem een rond stempelblok met een doorsnede van 8,5/9 cm. Tamponeer op dit stempelblok de kleurtjes distress ink fossilezed amber, picket raspberry en spiced marmelade. Spuit wat water overheen, stempel het stempelblok in het midden van de vierkante kaart. Stempel in het midden van de kaart MM1605 met archival stempelinkt vibrant fuchsia en saffron. Stans CR1534 uit aquarelpapier en bewerk deze met dezelfde kleurtjes als de achtergrond, knip op maat. Stans de krans uit kraft karton en bewerk deze met distress ink vintage photo. Stans de bloemen uit wit karton en bewerk deze met distress ink. Gebruik voor de stelen en de groene blaadjes distress ink peeled paint en bundled sage. Voor de vergeet mij nietjes rusty hinge en spiced marmelade, voor de roze bloemen picked raspberry. 

Bewerk een restje aquarelpapier met distress ink fossilezed amber, picket raspberry en spiced marmelade. Stempel de vlinder met archival ink jet black en stans daarna uit. Stempel de tekst met archival stempelinkt jetblack en knip daar banners van. Versier de kaart met lovertjes.
Veel succes!

Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.