23 July 2021

Onwijs mega toffe blokjes

Elke jarige die ervan houdt met lego of andere bouwblokken te bouwen kan zijn hart ophalen met deze prachtige kaart. Anja combineerde het stanzen met borduren waardoor deze kaart net even wat extra's heeft.

23jul21 AnjaZ

Stans het hart met de gaatjes samen met de volgende maat van deze set uit wit karton en de grootse maat uit blauw karton.
Borduur het patroon met hele draad DMC. Als je een op maat geknipt stukje wit printpapier achter het borduurwerkje plakt zie je niet de blauwe achtergrond door de gaatjes heen. Daarna plak je op het op het blauwe hart.
Stans en embos veel legosteentjes uit rood, blauw, groen en geel karton, een tag uit wit karton en het rechte verstevigingstukje uit blauw en het rondje uit rood karton.
Snijd een wit stuk karton van 13 x 13 cm teken met rode fineliner een lijntje rondom de kaart. Leg de kaart in de stampmaster en leg het hart en de steentjes neer waar je ze straks wilt hebben. Leg de stempels op hun plaats en haal dan de steentjes en het hart weer weg. Sluit de stampmaster dan zitten de clear stamps aan de deksel vast en kun je ze gaan beïnkten en afdrukken.
Haal de kaart er weer uit en plak het hart met ruimte voor de tag en de legosteentjes erop.  Leg de tag in de stampmaster, stempel er gefeliciteerd op en plak de verstevigingsstukjes erop. Knoop er een stukje wit hemp cord door en schuif hem achter het hart.  Plak de witte kaart op een rode kaart van 13,5 x 13,5 en plak deze weer op een dubbele blauwe kaart van 14 x 14 cm. 

23jul21 AnjaZ2

Succes!

Anja Zom


Deel bericht

Share Share