26 March 2018

Paaskaartjes

Kleine paaskaartjes in groen en geel met een paashaas zijn erg leuk om met de Paasdagen ergens neer te zetten. Maar natuurlijk kun je ze ook versturen.

26mrt2018 Wybrich126mrt2018 Wybrich226mrt2018 Wybrich3

De basis van deze kaartjes is een geel top fold kaartje van 6,5 x 13,5 cm.

Stans een grasrand uit groen kraft. Stans takjes uit groen kraft bloemetjes uit geel. Plaats de takjes tussen het gras. Stans en embos een paashaas uit bruin kraft en bewerk met distress inkt. Stans het strikje uit een leuke kleur. Stempel de tekst. Maak het af met de bloemetjes.

Kaartje met cirkel: Stans een cirkel uit groen kraft en een iets kleinere uit geel. Plak ze iets verspringendĀ  op elkaar. Stans de grasrand uit groen kraft en plak deze voor de cirkel. Stans en embos de paashaas en zet deze voor de grasrand. Maak het af met de takjes enĀ  bloemetjes.

Kaartje met rechthoek: Stans een rechthoek uit groen kraft en een uit geel. Gebruik hier de ATC pocket letter stencil voor. Stans en embos een mandje uit geel en bewerk met distres inkt. Zet de haas in het mandje plak de grasrand ervoor. Stempel een tekst op wit en knip rondom uit en plak in het midden. Maak het af met de takjes en bloemetjes.

Groeten, Wybrich


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.