30 June 2018

Piano box card

30jun18 Irma1

De kittens zijn aan het spelen en ontdekten dat een piano wel rare geluiden maakt, maar als je nu in een volgorde over de toetsen loopt komt er wel mooi geluid uit. En zo ontstond het wijsje "poesje mauw"......

Stans de boxcard uit en plak deze in elkaar. Voor het dessin papier ben ik zelf aan het stoeien geweest met inkt en stempels . Ik heb wit glanzend papier bewerkt met disterss inkt (Salty ocean, Picked raspberry, en Cracked Pistachio) en dat door elkaar heen geblend. Stans de stukjes dessin papier en stempel daarover heen deels de back ground stempel met muziek nootjes en stempel er ook nog katte pootjes over. Stans de toetsen uit wit glitter karton en uit zwart karton , Plak de toetsen op de voorkant van het doosje. Stans de kitten uit en plak deze in en tegen de achterkant van het doosje. Stans open hartjes ( dit doe je door twee hartjes in elkaar vast te plakken en te stansen) Stans de muziek sleutels en -nootjes. Stempel het liedje op velum en plak dit achter een hartje. Plak nu alles volgens voorbeeld op en in de het doosje en werk het af met bloemetjes.

30jun18 Irma2

Mijn inspiratie voor dit kaartje was een kinderpiano waarbij de nootjes al op de piano staan. En zo ontstond het idee voor de poezen piano. Ik hoop dat jullie hier ook weer inspiratie van krijgen.
Graag tot de volgende keer.
Veel liefs Irma

Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.