26 March 2019

Poppies

De Poppies oftewel de klaprozen stans is natuurlijk superleuk om een echte klaprozenkaart mee te maken, maar je kunt er ook prima andere bloemen mee opbouwen, dus weer een super bruikbare stans! Ik laat je verschillende kaarten ermee zien:

Kaart 1:
Hier is de Grid corner tegen de vouwrand gelegd en gestanst mét snijrandje. Plak alleen de zijkantjes vast en zo heb je een pocket. Op de rand plaatste ik allemaal klaprozen, gestanst uit crêpepapier...

26mrt19 Boukje1

Kaart 2:
Of wat dacht je van klaprozen gestanst uit zijdevloei? Samen met takjes en blaadjes en een toefje sisalgras als blikvanger op de kaart! Door het tere papier lijken de klaprozen net echt!

26mrt19 Boukje5Kaart 3:
Leg een gestanste rand van de Grid Corner bovenaan de kaart en spons met blauwe Distress Ink, schuif steeds een stukje naar beneden en spons weer met inkt, ga onderaan over op de groene kleur om zo een landschapje te maken. Plaats twee klaprozen en plak samen met stukjes confetti stans op de kaart.

26mrt19 Boukje6Kaart 4:
Maar ook in andere kleuren is de stans mooi, kijk maar. Gestanst uit koffiefilter en kleur gegeven met Distress Ink in dezelfde kleuren als het plaatje!

26mrt19 Boukje7

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes, Boukje

 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.