10 May 2022

Proost met champagne, goud & glitter

Wat is er nu feestelijker dan proosten met champagne! De tekstcirkel die deze maand uitgekomen is, kan voor zoveel gelegenheden gebruikt worden. Zeker een must-have voor in je voorraad basismallen. 
Vandaag een vrij simpele kaart, want een snelle kaart is fijn als je op het laatste moment nog even gauw een felicitatiekaart nodig hebt.

10mei22 Marjolein1

Snijd uit wit fluweelkarton een dubbele vierkante kaart van 14,5 cm met de vouwkant links. Snijd van DP een vierkant van 12,5 cm en mat dit op een vierkant van 13 cm goudkleurig cardstock. Stans uit goudkleurig cardstock de tekstcirkel, uit goudkleurig softglitter cardstock de strik en stans met de basis cirkelmal uit geel DP een cirkel. 

10mei22 Marjolein2Stempel met Versamark inkt de champagneglazen, de kurk en muselet (dit is de metalen wikkel om de kurk) op aquarelpapier en strooi er goudkleurig embossingpoeder over, verhit met een heattool. Kleur alles in met Antique Linen Distress inkt en een waterpenseeltje. Stans alles uit met de bijpassende snijmallen. Stans een paar extra champagne glazen uit en plak er een aantal op elkaar. Plak alles op zoals het voorbeeld en gebruik hier een daar wat 3D foam. Werk af met de goudkleurige Rhinestones.

Groetjes,
Marjolein

Overige materialen: Fluweelkarton wit, Distress inkt - Antique Linen, Versamark inkt, Goudkleurig embossingpoeder, Heattool, Waterpenseel/ gewoon penseel, 3D foam tape


Deel bericht

Share Share