25 April 2021

Recipe for love

Op dit zoete kaartje staat een wel heel bijzonder recept. Perfect voor de allerliefste in jouw leven of voor een verloofd stel bijvoorbeeld! De nieuwe bakspulletjes van Eline zijn ook zonder de beestjes erg leuk.

25apr Tina2

Neem een vel wit cardstock en snijd er in de lengte een strook af. Ril en vouw het als een trapkaart. Mat het voorste stuk van de kaart met kraft en een stuk geel designpapier, bewerk hiervan de randen licht met distress ink Vintage Photo. Plak het op. Mat het grootste deel van de kaart met kraft en een stuk geblokt designpapier. Bewerk ook hiervan de randen licht met Distress Ink en plak het op.

25apr Tina

Stans uit kraft de grote snijplank, bewerk de randen met Distress Ink Vintage Photo en knoop er een grote strik van twine door het oog. Plak het op de kaart. Knip een stuk geblokt design papier uit zodat de randen niet recht zijn en dat het op de snijplank past. Bewerk de randen met Distress Ink en schrijf met een zwarte fine liner het recept op. Plak het op de snijplank. Stans uit rood cardstock een hartje en plak dit boven het recept op de snijplank. Stans uit kraft plankjes voor de potjes met LR0542 en knip de strookjes op de goede lengte en plak deze naast de snijplank. Stans de verschillende onderdelen voor de kommen en jampotten, zet het in elkaar en plak het boven de plankjes.

Voor het voorste stukje van de kaart snijd je uit designpapier een smalle strook voor over de hele breedte en uit kraft een smal reepje en plakt dit boven elkaar aan de onderkant op. Stans de onderdelen voor cupcake, spuitzak, garde en weegschaal, zet ze in elkaar en plak ze op de kaart. Versier de toef van de cupcake met wat Rhine Stones.


Deel bericht

Share Share