5 December 2017

Sending you Christmas wishes

Met de nieuwe achtergrond stempel kun je weer leuke achtergronden maken. En deze kleuren zoals je zelf wilt.

5 Sigrid1

Snijd een vierkant van 13 x 13 cm en stempel hierop de achtergrond stempel met zwarte inkt. Scheur een langwerpige driehoek uit de bovenkant van het vierkant. Krul aan de onderkant de rechterhoek om. Bewerk de randen van het vierkant met een distresser. Zet thee en laat het ongeveer 15 minuten staan te trekken. Hoe langer je wacht, hoe donkerder je je papier straks kunt kleuren. Kleur het papier met je theezakje en dep het het droog met bijvoorbeeld keukenpapier. Laat het drogen. Kleur ook de driehoek die je er uitgescheurd hebt.

5 Sigrid2

Stempel de hulst en de poinsettia op wit stempelpapier van 13 x 13 cm en kleur deze in. Voor deze kaart heb ik copics gebruikt.
Rood: R59, R35, R22 en R11.
Groen poinsettia: YG67, YG17 en YG03.
Groen hulst: G94, G82 en G21.

Knip niet alles uit zodat je later gedeelten van het papier achter het muzieknoten vierkant kunt bevestigen. De rest wel uitknippen. Snijd uit wit stempelpapier een strook van 13,5 x 3,5 cm en stempel hierop wat poinsettia blaadjes met Memento stempelinkt new sprout, bamboo leaves en northern pine, Kleur deze strook met gathered twigs en vintage photo distress inkt. Als het stempelpapier met de muzieknoten droog is kun je het papier en/of de randen nog even bewerken met gathered twigs en vintage photo distress inkt als je het nog niet donker genoeg vind. Maak nog wat bubbles op het papier met Dutch Doobadoo mal 470.715.017 en gathered twigs distress inkt. Rol het uitgescheurde driehoekje op en doe er een lintje omheen. Stempel de teksten op hagelwit papier en stans het woord Christmas uit. Bevestig nu achter de scheur en de rechteronderhoek het achtergehouden ingekleurde poinsettia/hulst papier. Mat dit op een donkerbruin vierkant van 13,5 x 13,5 cm. Mat dit op kerstrood vierkant van 14 x 14 cm. Mat dit op een hagelwitte dubbele kaart van 15 x 15 cm. Bevestig nu alle losse onderdelen op de kaart met 3d-kit en werk de kaart af met wat witte plakparels.

Groetjes, 
Sigrid


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.