13 November 2021

Sinterklaas en de Pieten op de stoomboot

Het is zover! Sinterklaas en de Pieten komen vandaag aan met de stoomboot in Nederland! Voor vele breekt er een tijd aan met cadeautjes, lekkers en veel knutselen. Ook ik ben er dol op en heb ter ere van de aankomst van Sinterklaas deze stoomboot-kaart gemaakt.

13nov21 Marleen

Teken de buitenste lijnen van de stoomboot om op hagelwit en knip uit. Teken ook de romp van het schip om op hagelwit, knip uit en plak deze met 3D tape op de stoomboot die je net hebt uitgeknipt. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier en/of dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Knip alle delen uit en plak op de kaart. Doe een push pin door het deurtje als deurknop en plak het op met 3D tape. Stans de maand uit glitter goud papier en plak op. Plak stukjes jute touw langs de blauwe lucht, voor het maken van de vlaggenlijn. Teken de vlaggetjes om op de achterkant van het dessinpapier, knip uit en plak op langs het jute touw. Stans de Sint (knip hem recht naar beneden af, zodat hij niet meer op zijn paard zit) en zijn Pieten uit en plak deze met 3D tape op de stoomboot. Plak ze een stukje achter de romp op zodat het lijkt of ze er echt op staan. Stans de staf uit en plak op met een blauwe rhine stone erop. Stans de banner uit, bestempel met tekst, knoop een stukje jute touw door de opening en plak op. Werk de kaart af met een paar gouden rhine stones.

Hartelijke groetjes, Marleen

Benieuwd wat je nog meer met mijn nieuwste Creatable 'Pieten by Marleen' kunt maken?! Kijk dan gezellig mee op maandag 15 november. Om 13:00 uur ga ik live in de Marianne Design Facebookgroep en laat ik zien hoe je de leukste schoencadeautjes maakt.

FBlive 15nov22


Deel bericht

Share Share