18 December 2021

Speciaal voor jou

Dit boeket met mooie bloemen kun je ook per post versturen. Binnenin in de envelop een kaartje met tekst en eventueel kun je er ook een cadeaukaart in doen.

18dec Wybrich1Snijd wit van 15 x 17 cm. Ril aan de lange kant op 3,5 en 11,5 cm. Vouw het in model. Rond van de bovenflap de hoeken af. Snijd dessin papier op maat en plak dit op. Dit wordt de binnenkant van de envelop. Snijd voor de buitenkant van de bovenflap dessinpapier op maat. Snijd voor de wikkel een strook wit van 5 x 18 cm en ril en vouw de uiteinden zo dat het om de envelop past. Plak de uiteinden vast. Snijd dessin papier op maat voor de bovenkant van de wikkel. Stans de bouquet wrapper uit kraft. Stans de verschillende takjes en bloemen uit verschillende kleuren kaart karton. Plak kleine pareltjes in de bloemen. Plak het bouquet op de wikkel.

18dec Wybrich2Snijd een stukje wit van 7 x 11,5 cm. Snijd een strookje dessin papier en plak aan de onderkant. Stempel een tekst. Werk het verder af met een takje en een paar bloemetjes.
Veel succes!
Gr Wybrich


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.