2 May 2020

Time to Rock girl!

Met de Music Speaker en de Creatable guitar by Marleen kun je meer dan alleen kaarten voor mannen maken. Ik heb er namelijk een stoere roze meidenkaart mee gemaakt.

2mei20 Anja1

Teken de buitenste lijnen van het craft stencil 2 x af op wit karton en knip ze uit. Maak bij 1 van de twee uitgeknipte speakers op 3 cm vanaf de bovenkant een rillijn, maak de vouw en plak hem dan met dat 3 cm flapje tegen de achterkant van de andere geknipte speaker zo kan de kaart straks rechtop blijven staan. Teken nu de binnenste lijnen van het craft stencil af op dessinpapier, knip ze uit en plak ze op. Dan teken je de rest van de onderdelen af op verschillende kleuren dessinpapier, glitter papier en karton. Plak ze op elkaar en vervolgens op de kaart. Stans de onderdelen gitaar uit verschillende kleuren karton en ik zelf vond het fijner om voor de snaren eerst achter het karton dubbelzijdig tape te plakken zo kon ik de snaren na het stansen gelijk opplakken. Toen ik dat de eerste keer niet deed krulden alle snaren op zodra ik hem uit de mal haalde en dat plakt heel lastig op. Met dat tape erop laat ik hem eerst nog in de mal zitten en druk dan eerst de gestanste hals van de gitaar erop, druk hem stevig aan zodat de snaren er dan gelijk goed opzitten.

2mei20 Anja2

Daarna kan de gitaar verder in elkaar gezet worden. Stempel eventueel nog een tekstje op de klankkast. Stans de muziekbalk uit glitter papier en twee banners uit wit en dessinpapier. Stempel gefeliciteerd op de witte banner, stans twee hartjes en plak die erbij. Plak nu de muziekbalk, de gitaar en banners met een koordje erdoor op de kaart. Werk de kaart verder af met een paar pailletjes.

Succes!

Groetjes van Anja

 


Deel bericht

Share Share