17 March 2022

Twee snelle leuke babykaarten

17mrt22 RimmieHallo allemaal,
Met de nieuwste stempels en paper set ontworpen door Marleen en Eline ging ik aan de slag. Het resultaat twee eenvoudige kaartjes om de trotse ouders te feliciteren!

Allereerst de basiskaarten. Snijd 2x uit vergrijsd kraft een topvouw kaart van 10,5 x 14,5 cm.
Meisjes kaart
Snijd een enkele kaart van 10 x 14 cm uit effen roze en plak hierop wit van 9,5 x 13,5 cm en bewerk deze met de embossing folder. Snijd een strook van 2 x 10,5 cm. Stans de cirkels uit. Stans de baby en knuffel uit wit papier, stempel hierop met zwarte inkt de afdruk en kleur deze vervolgens in met jouw favoriete kleurmedium. Plak de diverse teksten op strookjes wit en roze papier. Snijd ze vervolgens uit zodat er een klein randje ontstaat. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Jongens kaart
Snijd een enkele kaar van 9,5 x 13,5 cm uit wit papier en bewerk deze met de embossing folder. Snijd een stuk dessin papier van 7 x 10,5 cm. Snijd deze schuin af tot 2,5 cm hoogte aan de rechter kant. Snijd een strookje effen blauw van 1,5 x 12,5 cm. Plak deze op het dessinpapier en snijd deze vervolgens recht af. Stans een cirkel met stiksteek uit. Stans de baby uit wit papier, stempel hierop met zwarte inkt de afdruk en kleur deze vervolgens in met jouw favoriete kleurmedium. Plak de tekst op vergrijsd kraft. Snijd deze vervolgens uit zodat er een klein randje ontstaat. Plak de ronde tekst op een witte cirkel van 3 cm doorsnede. Werk de kaart verder af volgens voorbeeld.

Hele fijne dag!

Liefs Rimmie

Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.