27 February 2021

Vrolijk voorjaar

Hebben jullie al iets gemaakt met de prachtige plaatjes van een van de knipvellen 'Sensibility Duck' en 'Sensibility Deer' van Els Wezenbeek? Met deze fleurige en vrolijke plaatjes maak je de mooiste voorjaarskaarten.

27feb21 Marleen3Snijd een kaart van 13,5 x 13,5 cm. Vouw de kaart weer open en plak de smalle rand van de Creatable 'Border duo' vast met een stukje craft tape op aan de voorkant van de kaart op ca. 1,5 cm van de rand. Doe de kaart door de stansmachine en snijd de sierlijke rand erin. Neem een stukje lichtpaars kaartenkarton van 15 x 5 cm en stans de brede rand van de Creatable 'Border duo' eruit. Leg deze goed achter de smalle rand van de kaart en plak vast aan binnenkant van de kaart. Knip het teveel netjes langs de kaart af. Snijd/knip paars stippeltjes dessinpapier van 13,5 x 11,3 cm teken de gebogen rand af langs de mal met potlood. Doe dit zelfde met het lichtroze dessinpapier, snijd hiervoor een stuk van 7,5 x 11,3 cm. Plak op elkaar en op de kaart. Stans 'Anja's Circle XS' uit hagelwit eb snijd met een cirkelsnijder lichtpaars met een diameter van 9 cm. Teken een cirkel met een diameter van 8,5 cm met potlood af op de afbeelding en knip deze uit. Plak de laagjes op elkaar en als geheel met 3D tape op de kaart.

27feb21 Marleen4

Stans bloemen, blaadjes, takjes en vlinders uit en decoreer hiermee de kaart. Snijd een bannertje uit lichtblauw van 4,5 x 1,3 cm, bestempel met een tekstje van VersaMark, bewerk met embossingpoeder en verhit met de heattool. Plak op de kaart. Werk de bloemetjes af met diamond gems en pearls. 

Veel knutselplezier!
Lieve groetjes, Marleen

 


Deel bericht

Share Share