25 December 2021

We wish you....

25dec21 Marianne

Happy Holidays and a healthy and creative 2022

with everyone you hold dear.


We light a candle for those who will be missed this Holiday Season.

Ik heb zoveel geborduurd afgelopen najaar met de nieuwe borduur Craftables. Het is weer heel anders borduren dan met kruissteekjes. Doordat het een vast patroon is hoef je alleen je kleuren te kiezen. Je draait de mal een paar keer uit allerlei kleuren papier en je kunt 's avonds op de bank de patronen vol gaan borduren. Ik heb de Kerstrand heel veel gecombineerd met het mooie papier uit Brocante Christmas. Je kunt zo redelijk eenvoudig een hele serie kaarten maken.

De mal heb ik uit donkergroen karton gedraaid en deze keer kort afgesneden. 
Met gouddraad borduurgaren en een kleur groen en rood heb ik het patroon geborduurd. De gouden rhinestones geven wat mooie glim accenten. 
ik heb een stukje designpapier van Brocante Christmas op een groene basis kaart geplakt en de kaarsen uitgedraaid en de vlammetjes ingekleurd met een copic stift. Dit kun je natuurlijk ook met inkt doen of wat kleurpotlood. 
De kaarsen heb ik op het design papier geplakt en de tekst erboven gestempeld met mijn stempelhulp.

Daarna heb ik de geborduurde rand met wat dikke foamtape voor de kaarsen geplakt. Een prachtig sfeervol plaatje geworden zo, toch?

Volgend jaar ga weer verder borduren, dan komen er nog meer leuke patronen aan. Maar nu eerst gaan we van een paar dagen vrij genieten. Tot volgend jaar! 


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.