9 October 2018

Winter in het bos

Met de silhouette stempels kun je eindeloos combineren. Je kunt zelf een achtergrond maken om ze op te stempelen, maar Julie heeft voor deze kaart gekozen om ze op design papier te stempelen. Met het papier uit het bloc Aqua Color creëer je zo heel eenvoudig dit dromerige effect.

09okt18 JulieBOm te beginnen heb ik een vel uit het Aqua Colors bloc gekozen, ik koos voor deze blauwe kleur, omdat ik hiermee het schemerige winter effect kon krijgen dat ik graag wilde. Ik heb vervolgens hierop de bomen gestempeld met Archival Ink Jet Black om een bos landschap te maken. Je kunt zien dat ik sommige bomen nog een keer gestempeld heb zonder bij te inkten, om een vaag wat meer in de achtergrond effect te krijgen. Vervolgens stempelde ik het hert. Ik creëerde een vrij grote scene, zodat ik het achteraf het mooiste stukje kon uitkiezen om in te lijsten. Om het af te maken strooide ik wat witte emboss poeder en verhitte dit om een sneeuweffect te krijgen.

Vervolgens stanste ik de basis van de mal uit teal cardstock dat paste bij de kleur van de afbeelding en het ovaal stanste ik uit wit cardstock. Het geheel plakte ik op een witte, rechthoekige basiskaart.

 Hierna stempelde ik mij gekozen tekst op de kaart onder het frame. Tot slot voegde ik een strik, knoop en wat twine toe om het af te maken.

Groetjes,
Julie Baker


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.