22 January 2019

Zachte voorjaarskleuren

22jan19 Anja1

Wie weet is het wel erg koud nu buiten maar ik heb een voorjaarskaartje
gemaakt in zachte voorjaarskleurtjes. Ik ben geen uitgesproken winter of zomer mens ik vind alle jaargetijden wel wat moois en gezelligs hebben maar we sturen wel een beetje aangepaste kaartjes naar de jarigen. Ik heb een te laat kaartje gemaakt zulke heb ik nogal eens nodig....

Snijd een geel vel dessinpapier van 14,5 x 14,5 cm, daarop komt een witte strook karton van 9 x 15 cm en daarop groen dessinpapier van 8,5 x 15 cm. Plak een wit  organza lintje bovenaan en zet dat aan de achterkant van het gele dessinpapier vast. Plak dit geheel op een dubbele witte kaart van 15 x 15 cm. Stans/embos de bewerkte ronde mal uit wit karton en de buitenste ronde mal uit groen dessin papier. Leg de buitenste ronde mal op wit karton, teken hem af en knip hem iets ruimer uit. Stans met het kleinste ronde malletje het plaatje uit. Plak deze cirkels op elkaar. Stans het label uit wit karton, stempel de tekst erop en doe een stukje lint door het gaatje welke je met een strikje van wit waxkoord vast maakt.

22jan19 Anja2
Plak de cirkels zo op de kaart zodat wel het label eronder geschoven kan worden. Stans het open bloemetje van de mal drie maal uit wit karton, plak ze op geel en groen dessinpapier en knip ze iets ruimer uit. Plak ze samen met een strik van wit waxkoord en wat paper flowers op de kaart. Stans/embos de gieter met de waterdruppels en plak deze zo op de kaart alsof de paper flowers water krijgen. Werk de kaart verder af met een organza strikje.

Succes!
Groetjes van Anja

Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.