11 July 2021

Zoete trouwkaart

Deze zoete drie-trapskaart zet de mooie nieuwe tortelduifjes van Tiny centraal. Ook gebruikte Wenche het nieuwe hartjesstencil om de voorkant net even dat beetje extra mee te geven.

11jul21 Wenche2Neem een A4 vel wit cardtock en vouw dit in de breedte in drie├źn waarbij het middelste deel ietsjes breder is dan het linkerdeel en het rechterdeel het kleinst. Snijd de hoogte trapsgewijs en rond de hoeken af. Mat aan de binnenkant designpapier Neem een stuk wit aquarelpapier met structuur en bewerk dit met het hartjesstencil en roze PanPastel. Snijd het nu zo dat het als kleinere mat op het middelste deel past. Plak het op. Snijd voor het middelste en rechterdeel uit wit aquarelpapier een vierkant, rond voor het rechterdeel een hoek af en plak ze op. Stempel op wit cardstock met roze inkt het grote hart en stans dit uit. Strik een stukje roze waxkoord eraan en plak het op het linkerdeel. Stans de trouwringen uit en plak ze in het hart. Plak op het middelste deel drie enamel dots.

11jul21 WencheMat de andere kant / voorkant van het linker en rechterdeel met designpapier en rond daarvan een hoek af. Vouw het linkerdeel naar voren en plak daar het matje op, vouw nu het rechterdeel ook naar voren, knoop een stuk waxkoord om de kaart heen en plak de mat op het voorste deel over het koord heen. Van het met het hartjesstencil bewerkte aquarelpapier snijd je een vlak voor op de voorkant. Rond daarvan een hoek af, stempel de tekst erop en plak het op. Voeg drie enamel dots toe. Stempel op wit cardstock de twee duifjes, stans ze uit en plak ze met foamtape verhoogd op de kaart.


Deel bericht

Share Share