7 January 2020

Zomaar

Een kaartje met de Butterfly gate folding die. Als de vlinder opengevouwen wordt dan komt  de kaart tevoorschijn.7jan Wybrich1

Zo maak je deze kaart.

Snijd een basis strook van 13,5 x   29 cmcm  en stans aan weerszijden de vlinders uit. Het is de bedoeling dat je deze op de basis aan twee kanten stanst en dan dichtvouwt zodat de twee helften van de vlinder een vlinder vormen. Het middenstuk moet 13,5 cm zijn dan wordt de vlinder een geheel. Snijd dessin papier van 13 x 13 cm en 11,5 x 11,5 cm. Stans een frame met de stitched basic passe-partout mallen en plak hier een afbeelding achter. Stans bloemen en blaadjes uit wit en dessin papier. Werk het verder af met enamel dots.

7jan Wybrich3

Voor de band om de kaart snijd je een strook aardstock van 3 x 27 cm. Vouw de weerskanten om en plak hier dessin papier van 2,5 x 13,5 cm op. Stans uit wit en dessin papier de banners. Stans bloemen en blaadjes uit. Maak een strikje en plak dit onder de bloem. Stans een klein labeltje en stempel een tekst en bevestig het aan de bloem. Tip: Maak de binnenkant van de kaart niet te dik anders vouwt de vlinder niet mooi tegen elkaar aan.

Veel succes!

Groeten, Wybrich


Used materials


Deel bericht

Share Share

Leave a comment

Comments

No one has commented on this page yet.