19 March 2020

Zwangere muizenmama

Wat een zoet tafereeltje tekende Hetty Meeuwsen voor dit knipvel. De zwangere muizenmama zit met haar andere kinderen op de bank. Ze kunnen haast niet wachten op de komst van hun nieuwe broertje of zusje. 

19mrt WencheSnijd een lichtroze basiskaart en vouw zowel de linker- als rechterkant zodat ze vooraan in het midden van de kaart samenkomen. Beplak beide panelen aan de voorkant met designpapier. Stans uit een ander dessin het vierkant en bevestig dit aan het linkerpaneel zodat het op het midden van de voorkant van de kaart komt. Stans het frame uit roze cardstock en plak dit op het vierkant. Snijd of knip het plaatje uit en plak dit middenin het frame. Stans het lavendeltakje uit designpapier en plak het rechtsonder op het frame. Versier het frame met kleine plakparels.

19mrt Wenche2Stempel op het rechterpaneel de tekst zodat het precies achter het vierkant met het frame valt wanneer de kaart dicht is. Plak een stuk designpapier in de binnenkant van de kaart en een stuk roze cardstock waar je een tekst op kunt schrijven.


Deel bericht

Share Share