7 mei 2022

Alle kleuren verf

Deze prachtig kleurrijke kaart is perfect voor alle kunstenaars en creatievelingen. Julie stanste de verftube uit heel veel verschillende kleuren om zo een een pallet aan kleuren te vullen en omlijsten.

7mei22 Julie

Neem een vierkant stuk glad cardstock en mat dit op en blauw basiskaart. Stempel de verfvlekken in verschillende kleuren kris kras op de kaart. Gebruik de kronkellijnen en stempel deze in zwart langs de randen. Stempel de krullen op de hoeken. 

Stans de verftube uit verschillende kleuren cardstock, passend bij de kleuren inkt die je gebruikt. Julie gebruikte 16 verschillende. Stempel in het midden van de kaart een cirkel met verschillende kleuren inkt de 'verf'. Plak nu de verftubes verhoogd met foam tape zodat de dop boven de juiste kleur 'verf' is. 

Stans nu het pallet uit glad wit cardstock en een uit blauw. Plak de blauwe als matje iets verspringend achterop de witte. Stempel de rondjes 'verf' in verschillende kleuren op het pallet en tekst met zwart. Stans uit wit cardstock twee penselen en kleur de haren met inkt zodat het lijkt alsof de penselen gebruikt zijn. Steen een van de twee door het gat van het pallet en plak ze vast. Bevestig nu het geheel met foamtape verhoogd op het midden van de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super! Groetjes Betha