24 april 2020

Allemaal van Hollandse bodem

Deze maand is er een mooie collectie uitgekomen in het Hollandse thema. Ons landje is zo mooi om te verkennen. En zeker nu we veel aan huis gebonden zijn, is het heerlijk om op de fiets te stappen met het mooie weer. Ik heb alvast een rondje Nederland gedaan!

24apr20 Tineke

De basis van de kaart is gemaakt met shape art Octo Flower van Dutch Doobadoo. Teken de mal over op donkerblauw en wit cardstock en op het designpapier, knip alles uit en plak op elkaar. Teken de mal in spiegelbeeld nogmaals over op donkerblauw cardstock en ril een horizontale vouwlijn op ca. 6,5 cm vanaf de bovenkant. Plak de bovenste delen van de kaart op elkaar zodat er een dubbele kaart ontstaat. Teken het craft stencil Nederland over op wit cardstock en knip uit. Teken alle binnendelen over op onderstaande landkaart, knip alles uit en plak op de witte landkaart. Plak de landkaart verhoogd op de kaart.

24april20 Tineke kaart van Nederland button

Klik op de landkaart-afbeelding om een PDF te downloaden. Deze is precies op maat van de Nederland stencil

Stans de molen, klomp, tulpen, fiets, vlag en tegeltje uit de kleuren cardstock zoals op de kaart en zet alles in elkaar. Bewerk de klomp met distress inkt chipped sapphire en barn door, het tegeltje met distress inkt chipped sapphire, stempel de tekst ermee en werk af met een strikje. Werk de molen af met een enamel dot.

Veel succes en een fijne dag!

Groetjes,
Tineke

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Prachtige kaart en ik heb de landkaart meteen gedownload! Leuk voor een reislustige jarige !!
  Groetjes van Afke

 • Heel leuk zo n echte Hollandse kaart

 • Prachtige Hollandse kaart Tineke. Groetjes Betha

 • Super mooie Hollandse kaart Tineke!!
  Het ziet er heel gezellig uit.
  Wat een leuke malletjes van Marianne.
  Je heb er weer wat moois van gemaakt.
  Groetjes Jannie