12 september 2021

Anja's Moon

12sept21 AnjaEr zijn weer prachtige mallen uit die Anja van Laar weer ontworpen heeft en de combinatie Anja en Mattie is altijd een hele mooie je kaart kan dan echt niet meer mislukken. 

Teken de omtrek van de DDBD mal af op wit fluweelkarton en de volgende maat van de mal op dessinpapier. Teken de kleinste maat van de DDBD mal af op dessinpapier en de daaropvolgende uit wit fluweelkarton en knip ze alle vier netjes uit. Bewerk de randen van het dessinpapier met lijm en fijne glitter. Plak de delen op elkaar en doe er een verbandgaasje tussen.

Stans de bewerkte mal van de set Anja’s moon uit wit fluweelkarton zo ook de 2x bloem, de 4 takjes en de craftable met de sterren. Stans het plaatje met de kleinste vorm van Anja’s moon uit. Stempel de tekst op een restje karton en knip er een bannertje van. Plak nu alles op de kaart.

Plak hier en daar wat sterren die overbleven van de craftable en plak een rhine stone in het hart van de bloem. Werk de kaart af met een mooie tule strik met dubbel strikje wit hem cord erom.

Succes!

Groetjes van Anja Z

DDBD Shape Art Gabriele A5


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen