3 oktober 2019

Autumn hugs

De herfst is nu toch echt begonnen en ook dat heeft weer zo zijn charmes. Heerlijk wandelen door het bos, zoeken naar kastanjes en genieten van de prachtige kleuren die de bladeren aan de bomen krijgen.

3okt19 Marleen1Snijd een strook hagelwit van 24 x 15 cm en ril deze op 4 cm, 7 cm, 17 cm en 20 cm. Snijd 2x lichtblauw dessinpapier van 14,5 x 3,5 cm, 2x dessinpapier met het houtmotief van 14,5 x 2,5 cm en 1x het donker blauwe dessinpapier met de sterren van 14,5 x 9,5 cm. Plak alle delen op zoals op het voorbeeld. Snijd een strookje hagelwit van 12 x 1,5 cm en ril deze op 1 cm en 11 cm. Leg het strookje even apart.
Teken de buitenste lijnen van de grootste berg om op hagelwit en knip deze uit. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier en/of dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Plak de uitgeknipte delen op de berg, plak daar een golvende strook dessinpapier overheen en plak beide nu op het strookje. Plak deze samen in de kaart zoals op het voorbeeld hieronder.

3okt19 Marleen2

Snijd een golvende strook hagelwit van 18 x 2,5 cm uit en plak de buitenste delen van de kaart hiermee aan elkaar vast. Decoreer deze strook met twee golvende stroken dessinpapier. Stans de maan, de bladeren, boompjes en het vosje uit. Plak deze in elkaar en op de kaart. Werk de kaart af met een tekstlabeltje en stukje touw. 

Lieve groetjes, Marleen


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

 • Здесь вы можете заказать копию любого сайта под ключ, недорого и качественно, при этом не тратя свое время на различные программы и фриланс-сервисы.

  Клонированию подлежат сайты как на конструкторах, так и на движках:
  - Tilda (Тильда)
  - Wix (Викс)
  - Joomla (Джумла)
  - Wordpress (Вордпресс)
  - Bitrix (Битрикс)
  и т.д.
  телефон 8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp
  Копируются не только одностраничные сайты на подобии Landing Page, но и многостраничные. Создается полная копия сайта и настраиваются формы для отправки заявок и сообщений. Кроме того, подключается админка (админ панель), позволяющая редактировать код сайта, изменять текст, загружать изображения и документы.

  Здесь вы получите весь комплекс услуг по копированию, разработке и продвижению сайта в Яндексе и Google.

  Хотите узнать сколько стоит сделать копию сайта?
  напишите нам
  8-996-725-20-75 звоните пишите viber watsapp

 • heel erg mooi

  gr karin

 • Zo he die is onwijs gaaf

 • Toppertje deze herfstkaart! Mooi met het bergstencil. Groetjes Ela

 • Prachtige kaart met de mal van de bergen Marleen!