19 maart 2023

babyolifant

Dit schattige babyolifantje komt even gedag zeggen. Julie gebruikte het frame van de mini-slimline set als basis om dit vrolijke doorkijkje te maken.

19mrt23 Jullie

Snijd een rechthoekige, witte basiskaart en mat hierop een stuk oranje cardstock en een laag designpapier. Stans uit designpapier de basislaag van de mini-slimline set en plak dit alles op elkaar. Stans uit wit en oranje cardstock het dubbele venster en plak beide op elkaar, zodat het geheel wat steviger wordt. Plak het verhoogd op de kaart met foamtape.

Stans de verschilende onderdelen van het olifantje en plak deze in elkaar, waarbij het hoofd en de voorpoten verhoogd met foamtape bevestigd worden. Plak het olifantje in het linkervenster. Stans uit oranje en wit cardstock de babytekst, plak beide lagen op elkaar en plak het op de kaart over het rechtervenster heen. Stans het bloemetje uit de olifantset uit designpapier en oranje cardstock (of de achterkant van het designpapier). Plak de bloemetjes op de kaart. Maak het geheel af met roze enamel dots.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen