30 juni 2022

Ballon varen

Een lieve vriendin is jarig deze maand. Ze wordt 85 en hield altijd erg van varen. Met een luchtballon kun je ook varen, maar dan anders :-) Toen ik zag dat ik een kaart met de nieuwe luchtballon mal mocht maken, wist ik meteen dat ik deze anders wilde vullen. In gedachten zag ik zoveel meer mogelijkheden met deze luchtballon. 

30jun22 Marjolein1

Denk eens aan al die leuke slingermallen die Marianne heeft, met sterretjes, ijskristallen, kant. Superleuk natuurlijk straks voor de Kerst! Wat hulst of dennentakken erbij of poinsettia's. Sneeuw achtergrond, kerst tekst en voilà, een superleuke hippe Kerst ballonkaart. Of....denk eens aan interactieve kaarten! Hoe leuk is het om hier een easel of een pull tab kaart mee te maken. Of een slider luchtballon... Of.... een shaker luchtballon of shaker wolken... Of....een slinger met allemaal luchtballonnen met bijv. teksten of namen erin, leuk voor een geboorte ofzo... 

Maar.... ik dwaal weer af :-)
Ook zin om een luchtballon kaart te maken?

30jun22 Marjolein2

Snijd wit cardstock van 21 x 21 cm, vouw deze dubbel. Snijd een effen groen rechthoek van 10,2 cm x 20,2 cm. Snijd een witte rechthoek van 10 cm x 20 cm en stans hier de sierranden uit met de Creatables mallen. Snijd een groen DP rechthoek van 16 cm x 9,4 cm en stans met de boogmal de bovenkant uit. Stans uit verschillende kleuren DP en soft glitter karton de luchtballon, vlaggenlijn, bloemetjes, wolken, randtekst en cijfers. Plak alles op volgens voorbeeld en gebruik hier en daar wat 3D foam en werk af met de Rhinestones. 

Succes!
Mocht je een luchtballon kaart gaan maken, vergeet deze dan niet te delen op Facebook, Instagram of op je blog en tag ons hierin!
We komen deze graag bewonderen!

Groetjes, 
Marjolein


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen