15 juli 2022

Bedankjes!

In deze tijd van het jaar zitten we in de afrondende fase van school en hobby's. Hoe leuk is het om je leerkracht/trainster/coach/docent te bedanken met een zelf gemaakt bedankje?!?! De nieuwe stickers van deze maand zijn eenvoudig te verwerken op je bedankje. Ik gebruikte ze voor deze twee ingepakte chocoladerepen.

15jul22 Rimmie1

Omdat natuurlijk iedere maat chocoladereep anders is, is de beschrijving van deze wikkel heel algemeen en zelf aan te passen aan ieder formaat reep.

15jul22 Rimmie2

Dank je wel!

Pak de reep in met kraft inpakpapier. Knip een smal stuk kraft inpakpapier en wikkel dat om de linkerzijde van de reep. Snijd een passende rechthoek uit wit. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren effen, glitter en goud karton. Plak één sticker op het ronde labeltje en één op de wikkel. Breng met een witte en zwarte gelpen accenten aan. Tip! Plak alles vast op en onder de smalle wikkel zodat de wikkel eraf kan worden geschoven.

15jul22 Rimmie3

Bedankt!

Pak de reep in met kraft inpakpapier, maar zorg dat de sluiting aan de voorzijde zit. Knip een smal stuk zwart en wikkel dat om de linkerzijde van de reep. Stans de benodigde motieven uit diverse kleuren effen, glitter en goud karton. Plak één sticker op het ronde labeltje en één op de wikkel. Breng met een witte en zwarte gelpen accenten aan. Tip! Plak alles vast op en onder de smalle wikkel zodat de wikkel eraf kan worden geschoven.

Heel veel plezier met maken!
Lieve groet, 
Rimmie


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen