22 mei 2019

Bloemen op de fiets

 Van deze dame met een enorme bos bloemen op de fiets worden wij wel heel vrolijk. Wenche combineerde het plaatje met Petra's nieuwste mal en wat is het een schitterend geheel geworden. 

17mei Wenche

Snijd uit zwart cardstock de grootste mal uit Petra's set, zorg daarbij dat aan de linkerzijkant de vouw van de kaart nog net binnen de mal valt. Trek de binnenkant van deze mal om op de achterkant van design papier en knip dit uit. Stans uit zwart cardstock het kleine frame uit de set. Traceer deze mal op design papier, knip dit uit en plak het onder het kleine frame. Bevestig het geheel met foam tape in het midden van de kaart. Stans het plaatje uit en plak dit op het kleine frame. Stans een hartje uit design papier, stempel hier de tekst en plak dit op.

17mei Wenche2 Bekleed de binnenkant ook met design papier. Stans het kleine frame uit zwart cardstock en plak dit met foam tape iets verhoogd op. Stans met de binnenste mal uit wit een stuk cardstock waar je wat tekst op kunt schrijven voor de ontvanger en plak dit middenin.

Groeten,
Wenche


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Een prachtige kaart,mooie mallen zijn dit!
    Groetjes Jannie

  • Een super vrolijk plaatje gebruikte je voor deze kaart!! Mooi!!
    Groetjes van Afke

  • Gave kaart! Groetjes Betha

  • Wow wat een super mooie kaart en idd de mallen zijn heel gaaf