15 mei 2018

Bloemenpracht

15mei2018 Tineke

Wat hebben we al veel mooie warme dagen gehad! Eerst wilde het geen voorjaar worden en was het heel koud maar later werd het ruimschoots goed gemaakt met schitterend weer. Heerlijk om buiten vanuit je luie stoel alle mooie kleuren van de bloemen en planten te bewonderen. Echt genieten van al het moois. Dat heeft Mattie ook vast gedacht toen ze deze mooie knipvellen tekende.

De basis van de kaart is gemaakt met shape art Ornament van Dutch Doobadoo. Teken de mal over op zalmroze en wit karton en designpapier. Ruw de randen van het designpapier met een paper distresser.

Knip de afbeelding uit, mat het op designpapier, plak het op de basis cirkel en werk deze verhoogd op de kaart met 3d-kit of foamtape.

Stans de bloemen uit wit flowerfoam en bewerk ze met Versa Magic Malted Mauve en Pixie Dust en Memento Peanut Brittle. Maak ze in vorm d.m.v. een strijkijzer of heattool en steek wat meeldraden erdoor. Maak de bloemtoef af met wat takjes en blaadjes in verschillende tinten groen karton en steek er labels achter met een tekst.

Stans de vlinder uit roze en wit karton,plak ze op elkaar en werk af met parels. Stans het vogelhuisje uit het "hout" designpapier en werk af met een strik.

Een fijne dag!!

Groetjes,

Tineke


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen