11 februari 2024

Bunnies en Scalloped Borders

De nieuwe scalloped borders uit de februari collectie kun je op heel veel verschillende manieren gebruiken op je kaartje. Ik vond het voor dit kaartje een leuk idee om de scalloped borders te stansen uit alle effen kleuren uit het nieuwe designpapier Early Spring.

11feb24 Anouk

Ik heb eerst strookjes van 10 x 2 cm gesneden van alle 8 de effen kleuren en daarna de verschillende scalloped borders gestanst uit deze strookjes. Door ze trapsgewijs op te bouwen krijg je een heel leuk effect. Door de borders aan de bovenkant niet helemaal vast te plakken kun je er later nog iets tussen steken. Om de randjes mooi weg te werken heb ik de mooie Scalloped Squares mal over de strookjes geplakt. Hiervoor heb ik de buitenste rand gebruikt en hier de mal van het designpapier in gelegd en gestanst zodat er een doorkijk ontstaat. Door de mal met foam op te plakken komt er ook wat diepte in de kaart. De lieve Bunnies uit de februari collectie mogen natuurlijk niet ontbreken op dit vrolijke kaartje. De kleine bunnie heb ik één treetje hoger gezet dan de mama bunnie. De mama bunnie staat gezellig in het gras en heeft de nieuwe happy Daisy bloem vast. Deze bloem heb ik twee keer gestanst uit de twee verschillende kleuren paars. Door ze iets scheef op elkaar te plakken springt de bloem er ook echt uit. Op mijn kaartje heb ik ook nog een paar paaseitjes uit de nieuwe collectie verstopt. De tekst liefs van de Paashaas komt uit de nieuwe stickerset voorjaar by Marleen.

Creatieve groetjes, Anouk


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen