16 juli 2023

Cadeaulabels met Tiny's Borders

De nieuwe Tiny border stempels zijn heel erg veelzijdig. Vandaag laat ik ze zien op cadeau labels in 3 verschillende variaties.

16jul23 Marjolein1

Stans uit aquarelpapier de grootste label. Stempel de bloemen of het varenblad met Distress inkt Peeled Paint. Of met een transparante inkt bijv. Versamark en strooi daar het witte of goudkleurige embossingpoeder over, verhit dit met de heattool totdat het poeder gesmolten is. Kleur de bloemen allemaal in of gebruik een blendingtool en inkt om de labels in te kleuren. Gebruik ook de blendingtool en inkt om de achtergrond en randen op kleur te brengen. Stempel met zwarte inkt de teksten op de labels. Stans eventueel het label extra uit vellum. Stans de hole reïnforcer uit wit of uit goudkleurig metallic of uit goudkleurig soft glitter cardstock en plak dit ter versteviging over de gaatjes en rijg er een stukje twine of touw door. Werk af met de rhinestones. 

Variatie 1
Deze hebben een vellum overlay waar de rhinestones opgeplakt zitten. De bloemen zijn hier met distress inkt gestempeld en ingekleurd.

16jul23 Marjolein2
Variatie 2
Op deze labels zijn de stempels met goudkleurig embossingpoeder bewerkt en ingekleurd met distress inkt.

16jul23 Marjolein3
Variatie 3
Op deze laatste labels is met wit embossingpoeder gewerkt i.c.m. inkblending. En er is met wat water en zwarte inkt gespetterd om de labels iets speelser te maken.

16jul23 Marjolein4
Altijd fijn om een paar cadeaulabels klaar te hebben liggen. Leuk om aan een cadeau te hangen of aan een bosje bloemen.
 
Groetjes,
Marjolein

Overig:
Aquarelpapier, StazOn Jet Black inkt, Versamark inkt, wit twine, wit embossingpoeder, 
goudkleurige embossingpoeder, heattool
 
Distress inkt:
Peeled Paint, Shabby Shutters, Rustic Wilderness,Tumbled Glass, Mustard Seed, Picked Raspberry, Wilted Violet, Picked Raspberry, Shaded Lilac


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen