19 augustus 2023

Christmas candles

Met de nieuwe 'Silhouette Art' stempels van de collectie van deze maand kun je weer lekker aan de slag om je eigen kersttaferelen te stempelen.

19aug23 Sigrid1Snijd uit stempelpapier een rechthoek van 12 x 13 cm. Teken hierop, met potlood, een cirkel met een diameter van 9 cm. Stempel hierop, in de vorm van de letter C de laryx stempel. Maak hierbij de tak en de steel groen met Rain forest Versafine clair inkt. Maak de dennenappels bruin met Pincecone VersaFine Clair inkt. Gebruik daarbij de eerste en de tweede afdrukken.

19aug23 Sigrid2Stempel daarna de eucalyptus met Shady lane VersaFine Clair inkt en de viburnum met Chanti VersaFine Clair inkt. Stempel de tekst aan de linkerkant van het papier met Glamorous VersaFine Clair inkt. Stempel daarna de kaarsen met zwarte Memento inkt. Gebruik daarvoor de 2de afdruk. Kleur deze in met alcohol markers (Copics).  

19aug23 Sigrid3Maskeer de kaarsen en stempel de grote kaars nog eens. Verleng deze aan de onderkant met potlood en kleur deze daarna in. Gebruik een afgescheurd kopieerpapiertje en black soot Distress inkt om een klein heuveltje te maken. Stempel de sterretjes met zwarte stempelinkt. Gebruik daarvoor de 2de afdruk (1ste afdruk op een kladpapiertje maken). Kleur de randen van het papier met gathered twigs Distress inkt. Kleur de hoeken wat donkerder met ground espresso Distress inkt. Plak het stempelpapier op kerstrood kaartenkarton van 12,5 x 13,5 cm. Plak dit op hazelnoot kleurig kaartenkarton van 13,5 x 14,5 cm. Plak dit op een creme kleurigde dubbele kaart van 15 x 16 cm. Breng met Stickles Star Dust nog wat glitter accenten aan.

Veel succes met het stempelen.
Groetjes,
Sigrid


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen