5 juli 2024

Cirkelkaart Pluk de Dag

Door het warmere weer laten de vlinders zich ook meer en meer zien buiten. Dat inspireerde mij bij het maken van deze kaart. 

5jul24 Linda

Ter informatie: voor alle karton (met uitzondering van bruin, beige, wit en zwart) is de Fresh Lemonade cardstock (PK9191) gebruikt.

Stans de grote circle van LR0848 uit blauw cardstock en vervolgens de geschulpte cirkel en kleine cirkel van LR0868 uit het designpapier en donkergele cardstock. Stans de onderdelen van de vlinder uit diverse kleuren cardstock en karton en doe dit ook voor de bloem. Plak de cirkels en losse onderdelen van de vlinder en bloem alvast in elkaar. Bewerk de witte bloemblaadjes met roze potlood en zo ook de wangetjes van de vlinder. De oogjes geef je een twinkeltje met witte gelpen. Plak de bloem en vlinder op de kaart en gebruik daarbij voor de vlinder wat 3D foam. Stempel de tekst en maak de vleugels van de vlinder af met wat enamel dots en glitters. Op de stamper van de bloem zet je tot slot nog drie kleine dots met Nuvo Drops.

Overige benodigdheden: 
Karton: bruin, beige, wit en zwart, witte gelpen, roze potlood, 3D foam, stempelinkt, Nuvo drops Ripened pumpkin, glitterlijm Stickles


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen