28 juli 2023

Corn & Sunflowers

In de augustus collectie vinden jullie mijn nieuwste Craftable 'Corn & Sunflowers by Marleen'. Een super leuke mal om werkstukken voor het einde van de zomer en het begin van de herfst mee te maken!

28jul23 Marleen

Teken de buitenste lijnen van de pompoen om op wit fluweelkarton. Teken de pompoen 2x, 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld. Knip beide uit. Neem die in spiegelbeeld (het achterste deel) en maak op ca. 5 cm van de bovenste punt een rillijn en vouw om. Dit gedeelte plak je tegen de voorkant vast. De kaart kan nu rechtop blijven staan. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier en/of dessinpapier. Ik ben voor de kleuren van de pompoen de uni kleuren uit de Paper set 'De natuur in' en Het Pretty Papers bloc 'Eline Autumn Whispers' gebruikt. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Knip alle delen uit en plak op. Snijd en scheur een stook van 11 x ca. 2 cm uit lichtgroen uni papier. Plak op de kaart en knip de zijkanten een beetje rond af. Stans de mais en zonnebloemen uit, plak in elkaar en op de kaart. Stans de hark, pompoen en de paddenstoelen uit. Plak in elkaar en op de kaart. Stempel de gnome marker papier en kleur in met alcohol markers. Stans uit en plak met 3D tape op de kaart. Stans een banner uit groen, bestempel met een tekstje en plak op met een strikje naturel hemp cord erachter. Werk de kaart verder af met rhine stones.

Heel veel knutselplezier!
Hartelijke groetjes, Marleen

Tip: Op mijn blog vind je een 'How to...' (werkbeschrijving met stap-voor-stap foto's) voor het werken met het Craft stencil - Pumpkin by Marleen.

Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen