8 november 2019

Creatieve kerstgroetjes

Hallo allemaal.  Vandaag weer een creatie van mij  deze keer geen kaart maar een home deco wat dus ook prima te combineren is met de prachtige malletjes die de afgelopen tijd zijn uitgekomen.

8nov Irma1Ook de slee is van papier, maar met alle kerst spullen die zo langzamerhand in de winkels komen te liggen is er vast wel een houten slee te vinden.
Ik maak de beschrijving dus voor een houten slee. Stans eerst alle onderdelen die je nodig denkt te hebben. Stans de gate folding die uit metalic rose karton. Stans alle takjes uit div kleuren groen karton. de poinsettia stans je uit dessin papier.  Stans de besjes tak uit zilver soft glitter. Stans hulstblaadjes uit snow paper. de bollen van de katoen plant zijn uit watten schijfjes gestanst. Stans de uil uit snowpaper en het mutsje en sjaal uit dessin papier.
Beplak de slee met een stukje papier (dit is alleen zodat de lijm of kit niet door de slee valt), plak hier de gate folding die crystal overheen Doe nu een flinke dot kit in het midden van de ster en leg de takjes in de kit. Maak rolletjes van strookjes dessin papier en zet deze ook in de kit doe er eventueel nog wat kit bij als ze niet goed blijven staan. Vul lege plekjes op met rendier mos. Zet het uiltje ook in de kit net zoals de kaarsen. Plak nog wat sneeuw sterren op de slee. Werk tot slot de onderkant van de slee af met de classic border. Ik heb een ijzerdraadje met lampjes om de kaarsen en slee gewikkeld, dit geeft een extra effect.

8nov Irma2Veel succes! Groetjes Irma.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen