13 november 2020

Creativity

Spelen met de Needlework Silhouette stempels is leuk! Je kunt all-over stempelen met verschillende kleurtjes, spelen met 1e en 2e afdrukjes, gebruik maken van de mask techniek om zelf composities te maken, combineren met verschillende mallen en de creatieve tekststempels, voor creatieve mensen zijn er genoeg mogelijkheden! Creativity is intelligence having fun! Ik maakte een bundeltje creatieve labels, leuk voor een creatieve verjaardag!

13nov Boukje.1 Stans 1 groot en 2 middengrote labels uit de Long Tags. Stans de Cross Stitch Border in de grootste Tag, hier kan eventueel ook nog op geborduurd worden.
 
13nov Boukje.2 Stempel op het onderste label een bolletje wol met zwart (2e afdrukje). Stempel en knip een extra bolletje wol, knip deze uit en gebruik als mask. Stempel nu de haaknaald en twee keer een breinaald met zwart. Stempel de tekst. Inkt met Victorian Velvet, maak spetters en inkt de randen met Vintage Photo. Bevestig met een splitpen aan de grote tag, zie foto. Stempel op het bovenste label de streng wol (2e afdrukje) met Coffee. Stempel en knip een extra afdrukje, gebruik als mask en stempel met zwart het bolletje wol erachter (2e afdrukje) Gebruik een strookje papier, leg die als mask op de streng daar waar de breinaalden in de bol moeten steken en stempel met zwart de breinaalden. Stempel de tekst met Coffee. Inkt met Victorian Velvet en de randen met Vintage Photo.
 
13nov Boukje2.3Stans de Topper uit kraft, gebruik dessinpapier voor een gekleurde voorkant en stans een ovaaltje voor de tekst. Bevestig de Tags met een splitpen aan de binnenkant. Stans 3x een kraft kaartje met rechthoekjes uit gebroken wit. Stempel de knoopjes, steeds een 1e en een 2e afdrukje naast elkaar. Stempel de naalden, maar leg een smal strookje als mask over het midden. Bewerk de kaartjes met Distress Ink als hierboven beschreven. Wikkel naaigaren in bijpassende kleur om het kaartje. Maak een gaatje in de hoek, bevestig een splitpen en maak vast aan een draad wol met aan het ene eind de kaartjes, aan het andere eind een houten klosje met kant. Haal de lus door de opening van de Topper en knoop vast met een stukje touw en eventueel nog meer fibers en lintjes. Plak voor de afwerking een gestempeld knoopje. 

13nov Boukje.4

Leuk dat je kwam kijken, tot de volgende keer!
Groetjes Boukje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen