20 oktober 2022

De kerstman brengt cadeaus

Deze vrolijke kerstman komt wel hele grote cadeaus brengen! En in het grootste cadeau gaat een ware verrassing schuil. Door een vakje achter het cadeau te maken kun je er bijvoorbeeld wat geld in verstoppen.

20okt22 Gudrun

Snijd uit wit voor de kaartbasis 15 x 30,5cm. Vouw op 7,5cm, 15cm, 15,5cm, maak een dalvouw op 15,5cm en 23 cm. 
Voor het cadeauvakje snijd je een stuk cardstock van 10 x 12cm, vouw het aan de kant van 12 cm op 6cm dubbel en vouw de kant van 10cm zowel links als rechts op 1 cm van de rand. Deze plakranden worden aan een kant van het vakje afgesneden. Vouw de plakrand om en plak de voorkant op de achterkant vast. Stans het grote cadeau uit en plak het hier op. Snijd uit wit cardstock een stuk van 7,5 x 5,5cm en plak er een strook van 0,5 x 7,5cm op de bovenste rand, daarop plak je het deksel van het cadeau. Steek dit in het cadeau om het cadeauvak te kunnen openen en sluiten.

Mat de kaartbasis met designpapier. Snijd een witte strook als voor de voorkant. Stans het dorpje van Tiny uit en plak dit links op de voorkant. Stans het woord winter uit en plak dit wat hoger op de voorkant. Stans de onderdelen van de verdere pakjes , het raam en de kerstman. Stel alles samen en plak het zoals het voorbeeld op de kaart.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen