30 januari 2021

De vogels fluiten

Aan het eind van de maand januari kijk ik al met verlangen uit naar het voorjaar. Heerlijk weer nieuw leven in de natuur. Bomen en struiken die uitlopen en overal komen de bolletjes omhoog. In de februari collectie zit genoeg materiaal om gezellige voorjaarskaarten te maken. En natuurlijk kun je ook de oudere materialen ermee combineren.

30jan21 Tineke

Teken shape art Susanna over op aubergine kleurig en wit cardstock. Teken daarna de mal over op het designpapier. Ruw de randen van het designpapier op met een paper distresser. Snijd de afbeelding uit, mat het op aubergine cardstock en plak het op de witte cirkel. Maak bloementoefjes met lila bloemetjes, paarse stampers, groene takjes en werk af met parels.
Stop in het nest van kraft wat sisal tussen de eitjes, zet de vogel erbij en achter het nest wat riet. De witte vogel is berwerkt met distress inkt gathered twigs en walnut stain en een zwarte fineliner. Stempel de vlinders, stans ze uit en kleur ze in met distress inkt milled lavender en dusty concord. Plak achter de kaart de kaartenstandaard om de kaart te kunnen laten staan. Werk de kaart af met een strik van tule en organza.

Veel succes en een gezellige dag!

Groetjes,
Tineke

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen