13 september 2022

Dorpje in de sneeuw

Terwijl ik dit bericht maak, vallen de mussen bij ons bijna van het dak nu het nog zulk mooi zomers weer is, maar op mijn kaartje zitten ze heerlijk in de glinsterende sneeuw.

13sep22 Marjolein1
Eigenlijk een heel basic mini slimline kaartje, maar voor een kerstkaart is dat wel fijn. Op deze manier kun je makkelijk meerdere kaartjes maken!

13sep22 Marjolein2
Snijd een dubbele witte basiskaart van 8 cm x 15 cm plak hierop een rechthoek met stiksteekje van kraft cardstock. Stans uit wit cardstock de rechthoek met postzegelachtige rand en beïnk deze met Stormy Sky en een blendingtool. Spetter er met een witte Posca pen wat sneeuw op.

13sep22 Marjolein3Stans uit wit cardstock 2 x met de landschapmal de heuvels en plak dit op de beïnkte postzegel rechthoek, leg de postzegel rechthoek mal er nogmaals op en haal dit nogmaals door je stansmachine.  Stans uit kraft cardstock de vogeltjes, huisjes, het hekje en de wegwijzer. Stans uit snowpaper de bijpassende sneeuw voor op de huisjes, het hekje en de wegwijzer. Stans uit kraft cardstock een rechthoek, stempel daar met Versamagic de tekst en gebruik witte embossingpoeder en een heattool. Plak alles op zoals het voorbeeld en gebruik hier en daar wat 3D foam werk af met een klein strikje van wit twine.

Tot een volgende x!
Groetjes,
Marjolein

Overig:
Kraft cardstock, wit fluweel cardstock, witte Posca pen, Stormy Sky Distress Ink, 3D foam, wit twine


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen