18 januari 2019

Drie zoete babies

Deze zoete babykaart toont maar liefst drie leuke kleintjes. Gudrun heeft ze prachtig ingekleurd met markers. De babies komen uit het nieuwste stempelsetje van Eline. Zijn ze niet schattig?

18jan19 GudrunSnijd een dubbele lichtblauwe kaart. Mat hierop met wit cardstock en design papier. Stans de layout mal uit lichtblauw. Snijd uit wit cardstock een laat even groot als de layout mal om hieronder te plakken. Stans de vakjes uit twee verschillende patroontjes design papier. Plak alle lagen op elkaar en de vakjes in de layout. Stans uit lichtblauw cardstock de handjes en voetjes en plak deze op een vakje. Stans uit snowpaper het katje en plak deze op. Stans uit zwart het woord 'baby' en plak dit op.

Stempel vervolgens de drie babies op stempelpapier. Stempel de bellenblazende baby ook op design papier. Knip zijn kleding uit. Stempel de liggende baby op twee verschillende design papiertjes. Knip uit het ene het kussen waar hij op ligt en uit het andere zijn shirt. Kleur de babies op het stempelpapier in en knip deze uit. Plak de laagjes op elkaar en plak vervolgens de babies op de kaart. Maak het geheel af met wat enamel dots als zeepbellen.

Groetjes,
Gudrun


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • wat een schattig kaartje ze zijn echt heel leuk deze babyplaatjes
    groetjes ellen