21 april 2023

Een bedankje

Een kaartje als bedankje voor het verzorgen van de plantjes/bloemen, of gewoon voor een luisterend oor. Uiteraard kan dit kaartje ook als verjaardag of beterschap kaart. Dat is het mooie van de prachtige plaatjes van Mattie.

21apr23 Irma1

Snijd een dubbele kaart van 8 x 15 cm uit wit karton. Stans de mini slimline kaart uit donkerblauw en dessin papier en plak deze delen op de witte kaart. Stans de dragonfly circle uit vellum en plak daar overheen een taart kleedje van 9 cm. Stans de afbeelding uit het knipvel en plak deze op het taart kleedje. Stans een aantal vazen uit dessin papier. Knip een plaatje helemaal uit en plak deze op een vaas.

21apr23 Irma2

Zo is het dus net alsof het een porseleinen vaas is. Stans uit de achterkant van het dessin papier de bloemen, en uit groen karton de tak en blaadjes van de bloem. Plak kleine stukjes 3d foam achter de vaas, maar plak dit aan de buiten randen zodat je de bloem in de vaas kunt steken en er een soort van diepte ontstaat. Pons nog wat vlindertjes uit en plak deze op de bloemen tak. Stempel een passende tekst op een stukje wit karton en knip dit uit. Plak tot slot nog wat rhine stone steentjes op het taart kleedje.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen