31 december 2019

Een bruisend en sprankelend nieuwjaar!

Het einde van het jaar is in zicht... de laatste dag is aangebroken en vanavond tellen we allemaal af naar het nieuwe jaar! 2020! Om toepasselijk het jaar uit te knallen heb ik een feestelijke fles champagne gemaakt.

31dec19 Marleen

Teken de buitenste lijnen van de champagne fles om op hagelwit en teken hier direct de champagne glazen tegenaan. Knip dit als een geheel uit. Snijd met een cirkelsnijder een cirkel uit vellum met een diameter van 10,5 cm. Stans de onderdelen van de klok uit zwart en zilver, plak dit op het vellum en zet de wijzers vast met een witte brad. Plak de witte basiskaart van de champagne fles met glazen hier nu voor. Voor het decoreren gebruik je de binnenste lijnen van het stencil. Teken deze om aan de achterkant van het papier, glitterpapier en/of dessinpapier. Vergeet hierbij niet om het stencil om te draaien zodat je niet in spiegelbeeld tekent. Voor het onderste deel van de champagne fles gebruik je zwart. Teken dit om, knip uit en bestempel met Versa Mark en de vlekken stempel. Bestrooi met goudkleurig embossing poeder en verhit met een heat tool. Plak op de kaart. Teken ook de andere delen van de fles en de glazen om, knip deze uit en plak alles in elkaar. Stans de nummers, het sterretje en de pin uit. Bestempel het label op de fles met het tekstje en werk de kaart af met de stansjes.

Natuurlijk wil ik dit laatste bericht van het jaar afsluiten met een Nieuwjaarswens. Hierbij wil ik iedereen dan ook heel graag een gelukkig, liefdevol, gezond en creatief jaar toewensen!
Lieve nieuwjaarsgroetjes, Marleen

 


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Heel erg leuk en ik wens jullie allemaal een gezond en creatief 2020 toe! Groetjes Betha