14 oktober 2021

Een kijkje door het raam

Dit doorkijkje brengt ons naar winterse oorden. Door het raam kijk je naar buiten en zie je zo de gondels voorbij komen. Het nieuwe snowy window leent zich hier echt fantastisch voor.

14okt21 Wenchekopie

Snijd een dubbele, vierkante kaart uit kraft. Snijd voor de voorkant een matje uit wit cardstock en een uit design papier. Snijd uit het midden van alle lagen een gat voor het venster. Snijd uit kraft het raam en uit wit een matje voor eronder, snijd hieruit ook een gat voor het raam. Plak de verschillende lagen op elkaar, zodat er een doorkijkje ontstaat. Stans uit wit glitterfoam de sneeuwstukjes en plak deze op het raam. Stempel rechtsonder de tekst.

14okt21 Wenche2

Snijd uit designpapier een dubbele kaart die iets kleiner is dan de kraftkaart voor binnenin. Plak hierop schuin een stuk dun touw. Snijd twee stukken kraft en stans aan de bovenkant de bomenrand. Stempel op een ervan de tekst en plak hier wat rhinestones onder. Plak ze over elkaar verhoogd met foamtape op. Bewerk de bovenkant van de bomen met een witte marker of fineliner. Stans uit blauw cardstock de gondel en plak deze op het stuk touw.

14okt21 Wenche3Aan de binnenkant van het designpapier plak je een stuk designpapier en een rechthoek uit kraftpapier. Hierop kun je jouw boodschap voor de ontvanger schrijven. Plak linksboven drie blauwe rhinestones.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen

Plaats een reactie

Reacties

  • Super leuk! Groetjes Betha